Over ons

Over Petra

Petra is geboren en getogen in een ondernemersgezin. Voordat Petra 12 jaar geleden besmet raakte met haar passie voor de arbeidsmarktdienstverlening, werkte Petra in de makelaardij en vervolgens een aantal jaren als vertegenwoordiger bij Lyreco. Vanaf 2004 maakte Petra bij MF Uitzendbureau snel carrière: als intercedent, vestigingsmanager en vervolgens als salesmanager. Voor de 3 Noordelijke provincies haalde Petra grote accounts binnen. Ondertussen begon het ondernemersbloed te kriebelen. Samen met Eric heeft Petra in 2016 Employability opgericht, waarin hun gedeelde passie voor de mens en arbeidsmarkt samenkomt.
Waar Petra ook blij van wordt: hond Puck, muziek en haar platenspeler, films, lekker tafelen met vrienden/familie, fietsen en skiën.

050 205 30 88

06 46 56 69 55

Groningen stad

Over Carmen

Carmen werkt sinds oktober 2018 bij Employability. Voor de zomervakantie heeft zij haar diploma Juridisch medewerker, met uitstroomrichting HRM behaald. Tijdens haar opleiding heeft zij 10 maanden stage gelopen binnen de uitzendbranche. Dit is haar zo goed bevallen dat zij na haar stage op zoek ging naar een baan binnen de uitzendbranche. Zo kwam ze bij Employability terecht. Naast haar werk houdt ze van hardlopen, zij zit dan ook bij een hardloopgroep waarmee ze minimaal één keer per week traint. Ook wordt ze enthousiast van winkelen en wandelen.

050 205 30 88

Groningen stad

Over Yentl

Yentl loopt sinds februari dit jaar stage bij Employability. Ze volgt de opleiding Juridisch medewerker, met uitstroomrichting HRM, aan het Alfa College Boumaboulevard. In haar tweede jaar moest Yentl op zoek naar een stage voor 10 maanden die past bij haar uitstroomrichting. Zodoende kwam ze via haar school bij Employability terecht. Naast haar stage vindt Yentl het leuk om met haar vrienden naar de bioscoop te gaan, te wandelen met haar honden en te reizen.

050 205 30 88

Groningen stad

Over Sophie

Sophie heeft eerst 10 maanden stage gelopen bij Employability, vanuit haar  opleiding Juridisch medewerker, met uitstroomrichting HRM. Na het behalen van haar diploma, heeft ze besloten om verder te studeren. Ze volgt nu de HBO HRM opleiding en werkt naast haar opleiding nog steeds bij Employability. Naast studeren en werken vindt Sophie het leuk om samen met vriendinnen naar de stad te gaan, films en series te kijken en te reizen.

050 205 30 88

Groningen stad