Over ons

Over Petra

Petra is geboren en getogen in een ondernemersgezin. Voordat Petra 12 jaar geleden besmet raakte met haar passie voor de arbeidsmarktdienstverlening, werkte Petra in de makelaardij en vervolgens een aantal jaren als vertegenwoordiger bij Lyreco. Vanaf 2004 maakte Petra bij MF Uitzendbureau snel carrière: als intercedent, vestigingsmanager en vervolgens als salesmanager. Voor de 3 Noordelijke provincies haalde Petra grote accounts binnen. Ondertussen begon het ondernemersbloed te kriebelen. Samen met Eric heeft Petra in 2016 Employability opgericht, waarin hun gedeelde passie voor de mens en arbeidsmarkt samenkomt.
Waar Petra ook blij van wordt: hond Puck, muziek en haar platenspeler, films, lekker tafelen met vrienden/familie, fietsen en skiën.

050 205 30 88

06 46 56 69 55

Groningen stad

Over Sophie

Sophie loopt sinds februari dit jaar stage bij Employability. Ze volgt de opleiding Juridisch medewerker, met uitstroomrichting HRM, aan het alfa college Boumaboulevard. In haar tweede jaar moest Sophie op zoek naar een stage voor 10 maanden die past bij haar uitstroomrichting. Zodoende kwam ze via haar school bij Employability terecht waar ze met open armen werd ontvangen door Petra en Eric. Naast haar stage vindt Sophie het leuk om samen met vriendinnen naar de stad te gaan, films en series te kijken en te reizen.

050 205 30 88

Groningen stad